sábado, 5 de julio de 2008

X Open Torredembarra

1ª Ronda
Per Artur Valls
"Es compleixen els ranquings"
La tarda va començar en una sala ben ambientada per la pràctica dels escacs en ple estiu: aire acondicionat i una sala sense sorolls! Pel que fa a les partides, la Pino jugava contra Gonzalez Freixas (2251,Tarragona) amb el qual si portava 200 punts de diferencia ELO i ben aviat va perdre peça (encara no sé com) la qual cosa va fer que anés de bon principi amb desventatge, la meva partida contra Nuria Torres (1900, Mora d'Ebre) va acabar aviat degut a un petit timo tactic (tipic atracament meu) i que el meu rival va abandonar amb certa premura, cosa que és de agraïr. Al cap de poc Pino va claudicar i la partida llarga del dia es va convertir en la del Margalef, contra Jordi Girona (1961, La Selva del Camp). Partida dura, 100% posicional. Margalef sempre va disposar de una petita ventatge que només es va materialitzar en el final de partida, ja en quasi apuros de temps, guanyant peça en un petit timo! El que diu el títol, es van complir els pronostics! Pel que fa a les resta de partides a destacar les taules del jove Berbatov (MF), el qual devia jugar com 1h en apuros de temps i tot i aixi quasi guanya a un jugador bastant inferior per a ell. Per cert, a destacar que en Lluis Prats està jugant el Open de Barberà (Barcelona) i que en la primera ronda del grup B va perdre contra Pedro Valerezzo, a veure com li va també. La próxima ronda ja ens porta a els següents emparellaments:
34 Margalef J. 2042 - GM Djuric Stefan 2462 (Partidassa)15.
44 Martinez Leon Ferran 1960 - Valls A. 2163 17
93 Perez Mondejar Adler 1700 - Pino F.1731 67
SORT a tots!
5 de julio de 2008
Página Weblog: escacs-pino.blogspot.com

3 comentarios:

iL aZuRRo dijo...

Comentari personal 1a Ronda:
"Es compleixen els ranquings"

La tarda va començar en una sala ben ambientada per la pràctica dels escacs en ple estiu: aire acondicionat i una sala sense sorolls! Pel que fa a les partides,la Pino jugava contra Gonzalez Freixas (2251,Tarragona)amb el qual si portava 200 punts de diferencia ELO i ben aviat va perdre peça (encara no sé com) la qual cosa va fer que anés de bon principi amb desventatge, la meva partida contra Nuria Torres (1900, Mora Ebre)va acabar aviat degut a un petit timo tactic (tipic atracament meu)i que el meu rival va abandonar amb certa premura, cosa que és de agraïr. Al cap de poc Pino va claudicar i la partida llarga del dia es va convertir en la del Margalef, contra Jordi Girona (1961, La Selva). Partida dura, 100% posicional. Margalef sempre va disposar de una petita ventatge que només es va materialitzar en el final de partida, ja en quasi apuros de temps, guanyant peça en un petit timo! El que diu el títol, es van complir els pronostics! Pel que fa a les resta de partides a destacar les taules del jove Berbatov (MF), el qual devia jugar com 1h en apuros de temps i toto i aixi quasi guanya a un jugador bastant inferior per a ell.

Per cert, a destacar que en Lluis Prats està jugant el Open de Barberà (Barcelona) i que en la primera ronda del grup B va perdre contra Pedro Valerezzo, a veure com li va també.

La próxima ronda ja ens porta a els següents emparellaments:

5. 34 Margalef J. 2042 - GM Djuric Stefan 2462 (Partidassa)
15. 44 Martinez Leon Ferran 1960 - Valls A. 2163 17
45. 93 Perez Mondejar Adler 1700 - Pino F.1731 67

SORT a tots!

iL aZuRRo dijo...

Comentari 2a Ronda:
"La dona bala"

Amb un record de rapidesa i precisio na Pino s'ha desfet sense gaires problemes de A. Perez (1700, Rivas). La partida ja ha estat diferent per en Margalef que jugava contra el GM S. Djuric (2462, Serbia), va plantejar una bona partida amb atac al flanc de rei, pero poc a poc el mestre es va fer amb la situació fins acabar guanyant, ja en algun que altre apuro de temps, i amb paraules d'en Margalef: "va tindre que jugar bé que sinó el pentinava", la próxima segur que surt!!!! I a mi el de sempre, partida llarga, fent el boig atacant i sense ser precís per tal d'arribar a un final tablifer per atracar, i quant semblava que ho feia (amb un mate a 2 jugades, el meu rival, F. Martinex Leon (2057, Tarragona), es troba un xec continu i taules, i cap a caseta.

iL aZuRRo dijo...

Comentari 3a Ronda:

"Uns pujen i altres baixen"

Després de ratardar la ronda uns minuts per a que els jugadors puguessin arribar a la sala, ja que molts estaven retinguts a l'autopista per un accident, ha començat una ronda ben interesant. La Pino ha acabat la primera, com sempre, pero molt més tard de l'habitual. Ha jugat contra J. Repiso (2057, Sant Martí) el qual li ha plantejat un caro-kann, pero ella li ha respost be i s'ha quedat totalment amb la iniciativa i posició del joc, poc a poc semblava que el seu contrincant la igualava, pero finalment, i segons fons del Tomàs, li ha gunayat peça amb un doble i el puntet cap a casa!!!!!!! La següent en acabar ha estat la meva, amb apuros meus i el meu rival gaudint de 40 minuts de temps. Juagava contra el MI C. Burgos (2351, Jake), el qual sorprenentment va perdre ahir, i que voleu que us digui: El puto FRITZ em diu que la meva posicio alocada no esta malament i que haig de fer un sacrifici el qual ni he vist ni m'he arribat a planetjar, encara estic a mig analisi, i prefereixo fer el comentari ara que esperar una estona, no sigui cas! He tingut possibilitats pero he perdut com sempre! I en Margalef ha guanyat sense gaires problemes a en V.Villar (1791, Reus Deportiu). Tot i ser una partida llarga, arribant quasi als apuros, en Margalef ha sapigut apretar la posició poc a poc fins que una peça a caigut i llavors tot bufar i fer ampolles! De moment la cosa va bé pel club!

Mentrestant en Lluis Prats ha acumulat la segona derrota en el torneig de Barberà, a veure si remonta!

Emparellaments de demà:
10 Fernandez, Carmelo 2139 (2) - (2) Margalef J. 2042

18 Descarrega, Miguel 2077 (2) - (2) Pino F. 1731

21 Mateu J.A. 1812 (2) - (1½) Valls A. 2163