3ª Ronda

Crònica contra el cambrils B:

Descafeïnat siusplau!

Els nervis afloren amb un matx amb 4 a 5 i poc temps per banda. Tothom opinava sobre la posició que havia quedat en el tauler, són taules, blanques han d'intentar forçar le taules, guanyen negres... al final la natalia forçava les taules i victòria (si ajustada però victòria) pels ploms!!! Per cert com apunt temàtic de la posició són taules (ki no em cregui a tablebases va! )

Per començar la ronda al tauler inicial unes taules passades 7 jugades, després de que el ferrer soltés "vols taules" al jugador del cambrils se li va il•luminar la cara amb un somriure que fa temps que no he vist. La pino perdia peça després una altra i partida perduda 1,5 a 0,5 (sospitós amb nom rus el que jugava contra la pino jeje). Al tauler 9 pàmies s'imposava a un home gran on d'inici tenien igualtat de condicions, 1,5 a 1,5 dos alfils que erne punyals la reina i el rei de blanques d'excursió. En el quart tauler i amb el marcador igualat, Laguna amb peó de més traginava totes les peces i arribava a un final amb peó de ventatja, ueeee ens posem per davant per primer cop en tot el camiponat per equips!!! 1,5 a 2,5. En aquest moment m'aixeco per donar un tomb i comprovo que el matx estava igualat, prats amb peó de ventatja i posició de doble fil ,Simon amb un final difícil després de canviar les senyores (per la mala estructura de peons que restava) i les partides del camell i cabrelles sense ventatjes, i olivella i llorach amb igualtat de condicions. Els petits detalls decidiran la partida, i tant!

En un moment, Cabrelles es deixa peça i el contrincant del Camell tb 2 ,5 a 3,5 i més a prop de la victòria. En vista de les condicions i per no tenir un final atzarós, Simon firma taules 3 a 4. Em torno a aixecar, aix kin mal fario, la partida Prats amb poc temps i peó de ventatja i olivella amb peó de menys, llorach amb un final on s'intenten taules i no es pot aconseguir 4 a 4.

Tot tenia pinta de que qualssevol resultat podia sortir, fins que al segon tauler el jugador del cambrils es deixa peça neta, quin aliviu, 4 a 5! i taules de la Natalia ben aconseguides! 4,5 a 5,5

Lluís Prats Cabacés